Наши партнеры

MenuUnited i fantastisk comeback mod Tottenham

Engelsk fodbold

Tottenham kom foran 2-0 mod Manchester United på udebane, men værterne kom tilbage i opgøret og vandt hele 5-2.

Manchester United tog lørdag aften imod Tottenham hjemme på Old Trafford. Gæsterne kom efter en halv times spil foran 1-0 ved Darren Bent, og få minutter senere blev stillingen også 2-0, da Luka Modric scorede.

Der skulle dog mere til at knække hjemmeholdet, der kom godt ud til anden halvleg. Cristiano Ronaldo bragte liv i opgøret, da han omsatte et straffespark begået mod Michael Carrick til en scoring.

Wayne Rooney udlignede ti minutter senere, og så var værterne for alvor tilbage i kampen. Tottenham formåede ikke at svare igen på de to United-scoringer, og i stedet fortsatte Manchester United med at score. Rooney sendte et indlæg ind i feltet, hvor Ronaldo headede bolden i nettet, og så var det pludselig United, der var i front.

Manchester United var dog ikke færdige. Wayne Rooney kom på måltavlen for anden gang efter 70 minutters spil, og ti minutter før tid blev ydmygelsen total, da Dimitar Berbatov fik skubbet bolden i mål tæt under mål.

Hjemmeholdet vandt kampen 5-2 og er godt på vej mod det engelske mesterskab. United er placeret på førstepladsen i Premier League med tre point ned til Liverpool på andenpladsen, og har tilmed en kamp til gode.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu