Наши партнеры

MenuUnited føler sig uretfærdigt behandlet

Engelsk fodbold

Ryan Giggs mener, at han blev snydt for et mål i dagen FA Cup-finale. Manager Alex Ferguson føler sig snydt over et ufløjtet straffespark.

Chelsea vandt i dag FA Cup-finalen over Manchester United, på et mål scoret kort før slutfløjet i den forlængede spilletid. Kort tid forinden var Ryan Giggs meget tæt på at bringe United i front, men Petr Cech kom ned og fik reddet bolden på stregen. Giggs gled ind i Cech, og skubbede til ham, mens han lå på bolden. Cech blev skubbet ind i målet, og det samme gjorde bolden også, mente Giggs.

”Vi vidste begge den var over stregen. Jeg talte med dommeren og sagde ’jeg så den gå ind og du så den gå ind,” sagde Giggs efter kampen. Petr Cech tillagde ikke episoden den store betydning.

”Hvis bolden var over stregen, ville der alligevel have været frispark,” sagde keeperen med henvisning til, at han reddede bolden uden for mål, og at der kun opstod tvivl fordi Giggs utilsigtet skubbede ham over stregen.

Manager Alex Ferguson havde ikke noget at bebrejde dommeren for, for denne situation med Giggs og Cech, men følte sig til gengæld snydt over noget andet. Han mente, at der skulle være dømt straffespark i en situation, hvor Essien, ifølge Ferguson, skulle være gået lidt for hårdt til Giggs.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu