Наши партнеры

MenuUnited accepterer UEFA’s afgørelse

Champions League

UEFA afgjorde i dag, at Manchester United-midtbanespilleren, Darren Fletchers udvisning ikke kunne omstødes. Denne dom valgte englænderne at acceptere.

I Champions League-semifinalen mod Arsenal var Manchester Uniteds midtbanespiller, Darren Fletcher, involveret i en tvivlsom dom, hvor han i samme forbindelse modtog et rødt kort. Efterfølgende valgte United at appellere dommen, i håb om at få Fletcher klar til Champions League-finalen mod FC Barcelona, men UEFA valgte her til aften at afvise denne appel.

”Darren er en ærlig spiller, og vi følte, at vi skulle gøre, hvad der stod i vores magt for at han kunne deltage i Champions League-finalen. Derfor valgte vi at appellere udvisningen. Men vi respekterer UEFA’s dom, og derfor vil vi ikke appellere dagens afgørelse,” fastslår en af klubbens talsmænd til Sporting Life.

Champions League-finalemodstanderne, FC Barcelona, forsøgte også at få omstødt karantænerne til deres forsvarere, Eric Abidal og Dani Alves, men de blev ligeledes afvist, da dommen faldt i dag.

Læs også:

UEFA afviser appeller fra United og BarcaKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu