Наши партнеры

MenuUnge englændere sejrede i åbningskamp

Andet fodbold

England og Finland åbnede U21 EM i Sverige. Det blev England som kunne forlade banen med en god start på turneringen.

I dag blev U21 EM sat i gang i vores naboland Sverige. Åbningskampen stod mellem England og Finland.

Det blev England, som kunne åbne turneringen med det bedst mulige udbytte – 3 point – men spillet var ikke prangende, og før englænderne kunne gå fra banen som vindere, måtte de igennem en del strabadser.

Således var det Finland som åbnede kampen bedst, men det blev alligevel England som åbnede for scoringerne. Det skete efter gode ting fra Aston Villas 22-årige lyn af en angriber, Gabriel Agbonlahor, som fandt den jævnaldrende Wigan-midtbanespiller Lee Cattermole i feltet, som let kunne sende bolden i mål.

Finland kom dog relativt hurtigt ind i kampen igen, men de måtte have lidt hjælp fra det engelske forsvar. Finlands tilbagesvar kom efter 30 minutter, da Michael Mancienne på klodset vis fik nedlagt finske Berat Sadik i feltet. Det betød straffe til finnerne og tilmed direkte rødt kort til Mancienne, som i øjeblikket er på lån i engelske Wolverhampton fra Chelsea. Straffesparket blev eksekveret af Finlands nøglespiller Tim Sparv, og kampen var derfor igen lige.

Tim Sparv spiller til daglig i svenske Halmstad og var således på hjemmebane i dagens kamp. På det finske U-21 hold er han hjertet på det finske landshold, hvor han som anfører og central midtbanespiller driver sit hold fremad, og med sine 1 meter og 93 cm rager han også godt op i landskabet.

Efter pausen skulle England blot bruge otte minutter på at genetablere deres føring. Det skete efter et godt hjørnespark, hvor bolden fra James Milners fødder fandt pandebrasken på Micah Richards, der knaldhårdt headede England i front.

Mere blev der ikke scoret i kampen, men tilskuerne fik lidt mere underholdning for pengene, da en splitternøgen tilskuer løb på banen og på den måde fremviste sine ædlere dele.

England vandt 2-1 og fik den pointmæssige start de havde håbet på, men præstationen levede ikke op til, hvad man kunne forvente af et stjernespækket engelsk hold med etablerede Premier League-spillere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu