Наши партнеры

Menu



Ung keeper forlænger med HB Køge

Dansk fodbold

HB Køges 20-årige reservekeeper, Morten H. Jensen, har i dag forlænget sin kontrakt med klubben. Den nye kontrakt udløber først til sommeren 2012.

Den 20-årige reservemålmand i HB Køge, Morten H. Jensen, må væbne sig med tålmodighed, idet klubbens førstevalg er den rutinerede keeper Lars Bjerring. Jensen er dog ikke blevet stramt væk af den manglende spilletid. I dag har den unge målmand nemlig forlænget sin kontrakt, så den først udløber i sommeren 2012.

”Jeg har altid spillet i klubben, og har svært ved at se mig selv andre steder. Vi har gode spillere og gode trænere, og det fine miljø vi har til daglig, smitter af på mit målmandsspil,” forklarer Jensen til klubbens hjemmeside.

”Større klubmand findes ikke, og Morten yder simpelthen 100 % i alle henseender. Pt. står han i skyggen af Lars Bjerring, men ingen i klubben ville være utryg ved, at Morten var i kassen,” fortæller klubbens sportschef Per Rud.

Morten H. Jensen har også et bijob i HB Køge, eftersom han er målmandstræner i ungdomsafdelingen ved siden af sin stilling som førsteholdsmålmand.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu