Наши партнеры

MenuUnderskud på 25 millioner i Parken

Dansk fodbold

Parken Sport & Entertainment kommer igen ud med røde tal på bundlinjen, men bestyrelsesformand Flemming Østergaard er tilfreds med tilstanden.

Parken Sport & Entertainment forlader første halvår af 2009 med et underskud på 25 millioner kroner. Sidste år lød resultatet på et overskud på knap 55 millioner kroner for samme periode. Trods dette store udsving er bestyrelsesformand Flemming Østergaard ikke bekymret.

”Som bestyrelsesformand kan jeg kun være tilfreds, når tingene udvikler sig i henhold til de planer, der er lagt, og det gør de i Parken. Den globale økonomiske krise repræsenterer en betydelig udfordring for alle virksomheder, og således også for Parken, men jeg har stor respekt for den måde, som direktionen og vores medarbejdere – både dem i korte og lange bukser – håndterer situationen,” fortæller Flemming Østergaard til Ekstra Bladet.

Parken regner fortsat med et positivt årsresultat efter skat. Salget af Billetlugen, indkøbet af Dame N’Doye og Martin Vingaard samt åbningen af Lalandia i Billund, har spillet størst rolle.

”Enkelte journalister har været ihærdige med at fremmane et ensidigt negativt billede af virksomheden over en længere periode, men jeg håber, at vi snart har gjort os fortjent til en mere nuanceret fremstilling,” forklarer Østergaard og fortsætter:

”Det er ikke raketvidenskab at konstatere, at en offensiv ekspansionsplan kombineret med en global finanskrise udgør en udfordring, men det hører med til billedet, at vi håndterer udfordringen professionelt samt at vi har investeret i aktiver med et meget stort økonomisk potentiale som eksempelvis Lalandia i Billund.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu