Наши партнеры

MenuUlrik Laursen til FC København

Dansk fodbold

Ulrik Laursen har sat sin signatur på en kontrakt med FC København. Kontrakten løber i 3,5 år.

Blot få timer efter at den brasilianske angriber Junior blev præsenteret som ny spiller i FC København, kunne de danske mestre præsentere endnu en forstærkning til den stærke trup. Forsvarsspilleren Ulrik Laursen har sat sit navn på en 3,5-årig kontrakt, der starter med øjeblikkelig virkning.

“Ulrik Laursen har hele tiden været vores foretrukne kandidat som afløser for Brede Hangeland, og derfor er jeg naturligvis meget tilfreds med, at vi er nået til enighed med både OB og Ulrik om et øjeblikkeligt skifte. Alle, der følger dansk fodbold, kender Ulriks mange kvaliteter, og jeg er overbevist om, at han vil blive lige så værdifuld for F.C. København som han har været for OB,” siger FC Københavns sportschef Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Ulrik Laursen selv glæder sig til at blive en del af den stærke spillertrup, som FC København besidder.

“Der var sikkert nogle, der troede, at jeg kom hjem fra Skotland for at trappe ned på Fyn, men i stedet blev det til en rigtig god tid og gode resultater i OB. Nu glæder jeg mig til den store menneskelige og sportslige udfordring, der altid vil være forbundet med at spille i en klub med F.C. Københavns ambitionsniveau og stærke spillertrup,” siger den 31-årige landsholdsforsvarer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu