Наши партнеры

MenuUkrainere ydmygede Basel

Champions League

Ukrainske Shakhtar Donetsk tog her til aften hjemme imod Basel. Hjemmeholdet viste skarpheden mod et Basel-mandskab, som var gået i vinterhi.

Shakhtar Donetsk satte sig solidt på spillet fra første fløjt, og gæsterne fra Basel havde da heller ikke meget at byde på som bundprop i gruppen.

Værterne bragte sig i front efter 32 minutter ved Jadson, og netop han skulle få en nøglerolle for hjemmeholdet i aften. I starten af anden halvleg var hans medspiller på den modsatte fløj, Willian, ligeledes i målhumør. Han afdriblede en håndfuld sovende Basel-spillere, som lagde tørt bolden ned i højre side forbi Basel-keeperens radius, dermed var ukrainerne foran 2-0.

Et lille kvarter senere udbyggede Jadson føringen, med sit andet mål i kampen til 3-0. I det 72. minut var selvsamme Jadson på pletten igen, hvorfor han kunne score hattrick til 4-0.

Indskiftede Evgeni Seleznyov ville også sætte sit præg på resultatet, hvilket han gjorde tre minutter efter, da han slog hjemmeholdets sejr fast med syvtommersøm. Kampen endte med en 5-0-afklapsning, og Shakhtar Donetsk har dermed sikret sig en UEFA Cup-billet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu