Наши партнеры

MenuUEFA udelukker måske gældsplagede hold

Andet fodbold

Det er ikke utænkeligt, at UEFA i fremtiden vil overveje at udelukke gældsplagede klubber fra de europæiske turneringer. Udmeldingen kommer efter at en rapport har vist, at engelske fodboldklubber skylder i alt næsten 29 milliarder kroner væk.

Lord Triesman, formand i det engelske fodboldforbund FA, har erfaret, at klubberne i Premier League skylder i alt 28,8 milliarder kroner til anden side. Opdagelsen har vakt bekymring i det engelske, og nu også i UEFA, som bestemt ikke vil afvise, at man fremover vil smide klubber med gæld ud af de europæiske turneringer.

”For nogen ville blive udelukket fra turneringerne, vil der naturligvis foregå en form for kommunikation, og dernæst advarsler og reprimander, men det er absolut en mulighed,” erklærer UEFA’s generalsekretær David Taylor.

”The Big Four”, tællende Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal, skulle efter sigende tegne sig for en tredjedel af gælden i England efter at have foretaget klubovertagelser, spillerindkøb og stadionbyggerier.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu