Наши партнеры

MenuUEFA skærper straffen for film

EM 2008

Når Europamesterskaberne i fodbold bliver afholdt til sommer, bliver det med en hård linje fra dommerstaben. UEFA har officielt udmeldt, at der vil blive slået hårdt ned på film og høje albuer.

Italienerne vil muligvis få et svært EM, nu hvor UEFA har udmeldt, at film bliver straffet med et gult kort, og intet mindre. Man kan godt droppe de voldsomme hop, eller dramatisk opførsel. Der vil til slutrunden blive slået hårdt ned på film og flyvende albuer, det fortæller UEFA i en officiel meddelelse. Som noget nyt kan man nu også blive straffet efter kampen er overstået.

Det gør, at spillerne kan straffes for ting, som dommeren ikke opdagede, da kampen var igang. Her vil tv-billeder hjælpe med at finde eventuelle syndere, som skulle være sluppet godt fra at filme, eller gøre andre ting, som ikke hører hjemme i fodbold.

Albuer i ansigtet, eller høje arme bliver desuden straffet med et direkte rødt kort. Forhåbentligt vil den skarpe tone medføre en flot omgang fodbold, når de 16 hold skal strides om at være Europas bedste af slagsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu