Наши партнеры

MenuUEFA rejser disciplinærsag mod Chelsea-stjerner

Champions League

UEFA meddeler i dag, at man har rejst en disciplinærsag mod Chelseas profiler Didier Drogba og José Bosingwa og derudover selve klubben. Dette sker på baggrund af uroligheder under Champions League-semifinalen på Stamford Bridge.

Da Chelsea tidligere på måneden hjemme fik besøg af FC Barcelona på Stamford Bridge i Champions League-semifinalen, kom sindene i kog i kampens afsluttende fase.

Catalanerne sikrede sig finalebilletten, da Andres Iniesta sørgede for en sen scoring. I flere situationer følte hjemmeholdet sig bortdømt af den norske dommer Tom Henning Øvrebo, hvilket fik en række af spillerne til at gå verbalt til angreb på nordmanden efter kampen.

I dag meddeler UEFA, at man har rejst en disciplinærsag imod Chelsea-spillerne Didier Drogba og José Bosingwa, som skulle have opført sig usportsligt, da kampen blev fløjtet af.

Derudover bliver Chelsea anklaget, eftersom klubbens tilhængere smed med kasteskyts i form af raketter og romerlys. UEFA fortæller endvidere, at man vil offentliggøre resultatet sagerne den 17. juni.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu