Наши партнеры

MenuUEFA og FIFA accepterer ikke polsk ledelse

Andet fodbold

De to internationale fodboldforbund, det europæiske, UEFA og verdensforbundet, FIFA, har sammen fortalt, at de ikke vil anerkende den polske ledelse.

EM i 2012 skal holdes i Polen i sammenhold med nabolandet Ukraine. Dette er dog ikke blevet lettere, efter ledelsen i det polske forbund blev udskiftet på ordrer fra den polske sportsminister.

Det vil hverken det europæiske fodboldforbund, UEFA, eller det internationale forbund, FIFA, acceptere, og de skriver i en pressemeddelelse, at de ikke vil anerkende udnævnelsen af den såkaldte uafhængige ledelse.

I stedet for den nuværende ledelse, vil det kun blive den nu tidligere og afsatte leder, Michal Listkiewicz, som vil blive anerkendt af forbundene.

”Som en konsekvens vil ethvert brev, enhver korrespondance og/eller kommunikation, som ikke er underskrevet af det berettigede og FIFA-UEFA-anerkendte lederskab … blive ignoreret,” skriver de to forbund i meddelelsen.

Det var mandag, hvor den polske olympiske komité oplyste, at den nuværende ledelse blev smidt ud af det polske fodboldforbund, hvorefter man ansatte en ny såkaldt uafhængig ledelse. Dette skete grundet dets medvirken i korruption.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu