Наши партнеры

MenuUEFA: Liverpool har en grotesk trup

Engelsk fodbold

UEFA’s generalsekretær, David Taylor, mener, at Liverpools trup på hele 62 professionelle fodboldspillere er fuldstændigt latterligt, da de ifølge ham ikke behøver flere end 20-25 spillere.

Premier League-storklubben Liverpool topper ligaen med flest spillere på lønningslisten. Hele 62 navne optræder i klubbens trup som værende professionelle fodboldspillere.

Konkurrenterne Manchester United og Arsenal har over 50 professionelle spillere, mens Chelsea har 46.

Det europæiske fodboldforbund, UEFA, mener, at det er en grotesk udvikling.

”62 spillere? Det er jo latterligt. De kunne spille to opgør med hinanden og fortsat have en masse reserver til rådighed. Man kan som bekendt kun benytte elleve spillere på banen ad gangen på et hold. Men det er selvfølgelig et åbent spørgsmål, hvor mange spillere en klub har behov for. 20 eller måske 25,” fortæller UEFA’s generalsekretær, David Taylor, til den britiske avis The Observer.

På spørgsmålet om, hvad fordelen ved at have så mange spillere er, henviser Taylor til Liverpool selv, men klubben har ikke ønsket at kommentere sagen.

I stedet har Premier League-organisationen besvaret spørgsmålet, og de er tilsyneladende ikke bekymret.

”Det er de enkelte klubber, som bestemmer, hvor mange spillere, de vil have i deres trup. Klubberne er involverede i mange forskellige turneringer, og derfor er det op til dem selv at sammensætte den trup, som de mener, kan håndtere de udfordringer, de står over for i løbet af sæsonen.”

Liverpools trup er så stor, at klubbens manager, Rafael Benitez, har udlejet 17 af dem ud i løbet af indeværende sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu