Наши партнеры

MenuUEFA-kongres afholdes i Danmark

Andet fodbold

Et af de store arrangementer i UEFA-regi, forbundets kongres, bliver i foråret 2009 henlagt til København, hvor DBU tager imod europæisk fodbolds spidser med præsident Michel Platini i spidsen

Det europæiske fodboldforbund, UEFA, har valgt at afholde kongressen i København, efter DBU har afleveret et tilbud om at lægge lokaler til i form af Bella Centret. Kongressen der bliver afholdt årligt, vender dermed tilbage til Danmark for første gang siden 1957, en beslutning DBUs formand Allan Hansen er godt tilfreds med.

“Vi tillader os at betragte tildelingen af værtskabet for kongressen som et udtryk for den respekt, UEFA har for DBU og vores evne til at arrangere begivenheder af international klasse,” sagde Allan Hansen til DBU’s hjemmeside.

Dansk Boldspil Union har før vist, at kunne arrangere store europæiske fodbold begivenheder. I 2000 lagde Parken græs til UEFA-Cup finalen mellem Arsenal og tyrkiske Galatasaray, ligesom Arsenal tilbage i 1994 også besøgte Parken for at møde Parma i finalen i Europa Cuppen for pokalvindere.

I alt 450 delegerede fra UEFA kan se frem til at besøge hoverstaden den 25. og 26. marts 2009. DBU investerer en million kroner i kongressen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu