Наши партнеры

Menu



UEFA-karantæner appelleres af Chelsea

Engelsk fodbold

Chelsea er stærkt utilfredse med de karantæner, som Didier Drogba og José Bosingwa først for nyligt er blevet tildelt af UEFA, efter Champions League-semifinalen mod FC Barcelona. Derfor har klubben nu appelleret UEFA’s beslutning.

UEFA har efter små to måneder fået udmålt straffen til Didier Drogba, efter spillerens verbale overfald på dommer Tom Henning Øvrebø. Drogbas raseri udbrød efter kampen, i en kamp hvor den norske dommer overså flere klare straffespark til Chelsea.

Drogba er endt med fire kampes karantæne, og der vil blive smidt to oveni, hvis ivorianerens opførsel gentager sig i de næste to år. Samtidig har UEFA straffet den portugisiske back José Bosingwa, som for at kalde dommeren en tyv, er blevet tildelt tre kampes karantæne.

UEFA’s karantænebeslutninger falder ikke i god jord hos Chelsea, og klubben har derfor appelleret karantænerne. Beslutningen er helt hen i vejret i følge Chelsea-anfører John Terry.

“Det var en elendig kamp fra dommerens side, det kunne alle jo se. Han overså fire klare straffesparkskendelser, og det vil hverken spillere eller fans nogensinde glemme. Det synes jeg UEFA burde tage med i betragtningen. Fire kampe til Drogba er helt hen i vejret, to havde måske været mere passende,” siger Terry til Talksport.

Foruden karantænerne er Chelsea blevet idømt en bøde på 75.000 kr.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu