Наши партнеры

MenuUEFA Cup-optakt: Zenit Petersborg – Bayern München

UEFA Cup

De to hold tørnede den 24. april sammen i den første runde af semifinalen. Her spillede man uafgjort. Ribery scorede for Bayern München, mens den brasilianske forsvarskæmpe Lucio begik selvmål. Tyskerne har et stjernespækket mandskab, men det har aldrig afholdt det russiske hold fra at gå hele vejen.

Der er totalt udsolgt til aftenens semifinale, som finder sted på Petrovskij Stadion. Begge af de to hold vil gå langt for at sikre sig sejren, men russerne ser ud til at have det bedste udgangspunkt. De sikrede sig nemlig et vigtigt udebanemål, dog ikke helt på egen regning, da Lucio fra Bayern München prikkede bolden i eget net til 1-1, den første kamps slutresultat.

Franck Ribery, en af Bayern Münchens største profiler, overbeviser pressen om, at holdet ikke frygter den russiske hjemmebane.

”Vi tager derhen med selvtillid, og selv på deres grund, frygter vi dem ikke”, fortæller den hurtige kantspiller til eurosport.com.

Tyske Omar Hitzfeld, cheftræner i Bayern München, ligger da heller ikke skjul på, at kampen er yderst vigtig. Skulle tyskerne gå hele vejen og vinde turneringen, har man vundet hele tre turneringer i denne sæson. Populært kaldet ”The Treble”.

”Det er sjældent, du har chancen for at vinde en treble, så det her er virkelig en vigtig kamp for klubben. Det er første gang i lang tid, at klubben kan sætte sig i en finale, hvorfor spillerne vil strække sig helt ud til kanten, for at hive sejren hjem”, fortæller Hitzfeld til klubbens hjemmeside.

Bayern Munchen stiller op med et helt skadesfrit mandskab, bortset fra Hamit Altintop. Læg dog også mærke til sjove næsebeklædninger, for både Mark van Bommel og Miroslav Klose har brækket næsen op til opgøret.

Zenit Petersborg må undvære en masse spillere, som helt sikkert kunne have gjort hjemmekampen lidt nemmere. Der er tale om Andrei Arshavin, Radek Sirl og Fernando Ricksen – alle ude med karantæne, mens Nikolas Lombaerts og Kim Dong Jin er skadet. Det er hele fem spillere, som må undværes til aftenens semifinale. Det bekymrer dog ikke Dick Advocaat.

”I får startopstillingen at se i morgen (Tirsdag). Alt jeg kan sige er, at de spillere som får plads i startopstillingen vil give sig 100 %. På trods af at Bayern er et af de stærkeste hold i verden, vil de komme på en svær opgave.” Den kære Advocaat er ikke bange af sig ifølge UEFA.com.

Forventede startopstillinger:

Zenit Petersborg: Malafeev – Anyokov – Tomischuk – Ho – Krizanac – Shirokov – Fayzulin – Zyrianov – Denisov – Dominguez -Pogrebnak

Bayern München: Kahn – Jansen – Demichelis – Lucio – Lahm – Ribery – Ze Roberto – van Bommel – Schweinsteiger – Klose – Toni

Totalbold.dk’s bud på kampen:

Bayern er bare en klasse over Zenit Petersborg, også selvom det gælder en udebanekamp. Tyskerne er kendt for at vende kampene til sin favør, hvilket de også vil få brug for i dag. Kampen vindes 2-0 af tyskerne, som hiver en pæn sejr hjem.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu