Наши партнеры

MenuUEFA Cup-optakt: Valencia – FC København

UEFA Cup

FC København skal i aften spille den på papiret sværeste kamp i UEFA Cup-gruppespillet, når de møder det spanske tophold, Valencia, på udebane.

Valencia får i aften besøg af de danske UEFA Cup-gruppespilsrepræsentanter, FC København, der er havnet i en svær gruppe.

Valencia tabte deres seneste ligakamp, da de i weekenden mødte Racing Santander, som besejrede Valencia med 4-2. Aftenens kamp er Valencias første i denne sæsons gruppespil, da de var oversiddere i sidste runde.

Derfor vil de uden tvivl gøre alt, hvad der står i deres magt for at hente tre point. Holdet ventes at se bort fra nøglespillere som Villa, Mata, Joaquin samt Albelda, som alle bliver sparet.

FCK har spillet deres to seneste kampe uafgjort i SAS Ligaen, og dermed sat vigtige point af i topstriden i ligaen. Københavnerne må undvære Ulrik Laursen, der døjer med en lyskeskade.

Forventede startopstillinger:

Valencia:

Renan

Miguel – Marchena – Albiol – Del Horno

Hernandez – Fernandes – Baraja – Vicente

Morientes – Angulo

FC København:

Christiansen

Pospech – Jørgensen – Antonsson – Wendt

Kvist – Nørregaard – Kristensen – Hutchinson

Santin – Nordstrand

TotalBold.dk’s bud på kampen:

FCK må betegnes som klare underdogs i aften. Valencia er flere niveauer over københavnerne, og FCK skal stå kompakt i bagkæden, hvis de skal undgå en sand ydmygelse. Vi tror, at hjemmeholdet henter en sikker 3-0-sejr hjem.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu