Наши партнеры

MenuUEFA Cup-optakt: Fiorentina – Rangers

UEFA Cup

Fiorentina og Rangers spillede i forrige semifinale-kamp en uskøn nullert. Ingen af holdene kom på tavlen, men Fiorentina havde et overtag gennem store dele af kampen. Fiorentina skal efter sejren have en sejr hjem, mens Rangers i hvert fald skal score et mål, for at gøre sig forhåbninger om videre avancement.

Der var ikke nogen flot europæisk underholdning, da de to hold sidst så hinanden an. Kampen endte 0-0, hvorfor det er svært at bestemme, hvem der kom bedst ud fra kampen. Rangers havde fordel af hjemmebanen, hvor man dog normalt gerne vil have en sejr. Til gengæld lukkede de ikke mål ind, hvilket kan være mindst ligeså vigtigt. Udebanemål er en grundfaktor i forhold til europæiske titler.

David Weir, forsvarsklippe hos Rangers, cementerer, at 0-0 er et brugbart udgangspunkt.

”Som minimum ville vi have clean sheet. Det fik vi og der er noget at arbejde med frem mod returkampen. Vi har stadig en chance med den her gruppe spillere, og så længe vi er i live, har vi en chance mod Fiorentina,” fortæller Weir til eurosport.com, før han fortsætter.

”Jeg tror på den her gruppe af spillere. På øjemål ser vi ikke så gode ud, men du ved, at du vil få 110 % fra hver og en, hvilket betyder rigtig meget,” fastslår Weir.

I den italienske lejr sidder Adrian Mutu, som mange spår en stor rolle i aftenens kamp. Det utroligt defensive og kompakte spil fra Rangers i den første kamp, undrer italieneren, som ikke kan begribe, hvorfor hjemmeholdet ikke pressede mere på.

”Vi troede, at de som hjemmehold, ville prøve at angribe os. Det her var tydeligvis deres type fodbold, hvilket vi må forsøge at tilpasse os efter,” siger Mutu til eurosport.com.

Begge hold har ikke haft en mindeværdig måned, da det er blevet til sløve resultater i ligaen. Rangers har blandt andet kun hentet et enkelt point på tre udekampe. Skuffende, når man vil spille med om det skotske mesterskab.

Trods David Weir siden Celtic-kampen i søndags har været meldt ude af kampen, er han nu blevet spået en lille chance for at komme i kamp, når de to hold løber ud fra spillertunellen. Målmand Alac McGregor er helt sikkert ude, mens Barry Ferguson og Kevin Thomson er tilbage efter karantæner.

Firenze-klubben kan se sig fri for nævneværdige skader op til det vigtige returbrag.

Forventede startopstillinger:

Fiorentina: Frey – Jørgensen – Gamberini – Ujfalusi – Gobbi – Liverani – Montolivo – Donadel – Mutu – Santana – Pazzini

Glasgow Rangers: Alexander – Papac – Weir – Cuellar – Broadfoot – Davis – Dailly – Hemdani – Novo – Ferguson – Darcheville

Totalbold.dk’s bud på kampen:

Fiorentina havde spillet på Ibrox, men Rangers har den skotske mentalitet at slå tilbage med. Ydermere tror redaktionen på en 1-0-sejr til Fiorentina. Forhåbentlig vil der komme være gang i angrebsspillet, som helt udeblev fra den første kamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu