Наши партнеры

MenuUEFA Cup-optakt: FC Nordsjælland – Olympiakos

UEFA Cup

FC Nordsjælland står i aften overfor klubbens største kamp i klubbens historie nogensinde, når græske Olympiakos gæster Farum Park.

I aften tager FC Nordsjælland imod Olympiakos på Farum Park i UEFA Cuppens 1. runde. Danskerne står overfor deres største udfordring i klubbens historie i en kamp, hvor gæsterne må regnes som klare favoritter.

FCN indtager i øjeblikket en tiendeplads i SAS Ligaen, med blot fem point på kontoen. Senest spillede man 1-1 med Randers FC. Hvis vi vender blikket mod Olympiakos, ligger de på andenpladsen i den bedste græske liga, Super League, hvor de har maksimum point efter to ligakampe.

”Den første kamp handler om at skabe et resultat, så vi holder liv i håbet. Vi skal selvfølgelig passe på, at de ikke får de vigtige udebanemål, men vi vil ikke i en hel kamp kunne dæmme op for alt, hvad et stærkt hold som Olympiacos kommer med. Derfor skal vi først og fremmest tro på egne evner. Selv være dygtige med bolden og komme til chancer og så forhåbentlig udnytte dem. Vi skal sørge for at komme med aggressivitet og tro på sagen mod sådan en modstander,” siger FCN-cheftræner Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

Nordsjællænderne skal levere mirakler, hvis de skal avancere i UEFA Cuppen, da Olympiacos er flere niveauer over danskerne, og eftersom de har langt mere international erfaring.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.00, og opgøret vises på TV3+.

Forventede startopstillinger:

FC Nordsjælland:

Hansen

Kildentoft – Kibebe – Lundberg – S. Richter

Carlsen – Bernie – Dahl – J Richter – Christensen

Bernburg

Olympiakos:

Nikopolidis

Torosidis – Papadopoulos – Zewlakow – Leonardo

Galletti – Stoltidis – Belluschi – Dudu – Leto

Kovacevic

TotalBold.dk’s bud på kampen: FCN kan glæde sig over, at SAS Liga-sæsonen har været længere i gang end den græske liga-sæson, men vi tror alligevel, at man vil kunne se klasseforskel på de to mandskaber, hvor grækerne vil trække sig sejrrigt ud med en 2-0-sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu