Наши партнеры

MenuUEFA Cup-optakt: FC København – St. Etienne

UEFA Cup

Parken lægger i dag ramme til UEFA Cup-gruppekampen mellem danske FC København og franske St. Etienne.

FC København skal i aften spille mandskabets første UEFA Cup-gruppekamp i denne sæson, når modstanderen hedder St. Etienne.

Københavnerne er i vante rammer, idet kampen afvikles i Parken. Gæsterne fra St. Etienne ligger placeret midt i den franske liga, efter en række dårlige resultater på det seneste. Holdet endte på femtepladsen i sidste sæson, så det lader til, man er ikke har genfundet samme moral som i foregående sæson.

Dette skal FCK naturligvis forsøge, at udnytte, men det er hver at understrege, at franskmændene spiller hurtigt teknisk fodbold, så vi kan regne med en ganske underholdende og jævnbyrdig affære. Hjemmeholdet må se bort fra profiler som Larsson og Grønkjær, som begge er skadede, mens Rasmus Würtz atter er tilbage i truppen.

Forventede startopstillinger:

FC København:

Christiansen

Pospech – Jørgensen – Laursen – Wendt

Sionko – Nørregaard – Kristensen – Hutchinson

Santin – Nordstrand

St. Etienne:

Jody Viviani

Monsoreau – Varrault – Tavlaridis – Benalouane

Dernis – Perrin – Metuidi – Machado

Payet – Gomis

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi forventer, at kampen bliver meget lige. Vi regner dog med, at begge hold vil producere en del chancer. Derfor er vores bud på kampen, at FC København vinder 2-1 ganske knebent.Kommentér

En kommentar til “UEFA Cup-optakt: FC København – St. Etienne

  1. morinho siger:

    Tror også, at FCK vinder. Men de TABER bare i Valencia. Er selv Valencia fan og skal derned og se den. De skal ikke regne med, at få trukket vejret dernede. 4-0 til Valencia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu