Наши партнеры

MenuUEFA belønner Danmark med fairplay-plads

UEFA Cup

UEFA bekræfter i dag, at nationerne Norge, Danmark samt Skotland kan se frem til et ekstra mandskab i Europa League, grundet fairplay.

UEFA kunne i dag bekræfte, at man har tre nationer i spil på fairplay-listen, hvor landene hver vil få et ekstra mandskab med i UEFA Cuppens afløser, Europa League.

Norge ligger i spidsen på listen, hvor de har 8.373 point på kontoen, mens Danmark følger efter på andenpladsen med 8.189. På tredjepladsen finder man Skotland med 8.169 point, hvor de lige akkurat ligger over Sverige, som står noteret for 8.155 point.

Det pågældende mandskab, som er bedst placeret på den nationale fairplayliste, og som samtidig ikke allerede har sikret sig en billet til europæisk fodbold i næste sæson, modtager den eftertragtede plads.

I skrivende stund besidder Randers FC denne plads i Danmark, hvor de ligger nummer tre, mens nummer to OB samt nummer et FC København, allerede har sikret sig adgang til Europa i næste sæson.

Dette gør sig også gældende for Brøndby IF, der ligger nummer fire. Derved er kronjydernes nærmeste konkurrenter Esbjerg og AGF, som henholdsvis ligger på femte- og sjettepladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu