Наши партнеры

MenuUdskilt Brøndby-angriber udlejes

Dansk fodbold

Brøndby IF’s Peguero Jean-Philippe, der har døjet med skader, udlejes nu til San José Earthquakes. Han sætter dog næsen op efter at komme tilbage på Vestegnen til juli.

Brøndbys Peguero Jean-Philippe blev skadet for godt og vel to år siden i kampen mod Viborg. Siden har han været igennem en hård genoptræningsproces og det er efterhånden blevet til nogle kampe på Brøndbys 2. divisionshold, men efter skadeshelvede har han ikke fået nogen førsteholdskampe, hvorfor klubbens ledelse har besluttet at udleje ham til San José Earthquakes.

”Brøndby er stadig mit hold, og jeg føler det ikke som, at jeg forlader klubben. Jeg er ikke væk længe, men kommer tilbage til sæsonstart i juli, hvor jeg er klar til førsteholdet,” siger Peguero til bold.dk.

Peguero har tidligere slået sine folder i New York Red Bulls og Colorado Rapids i USA, men nu skal han altså prøve lykken i en tredje MLS-klub.

”Det er ikke som at vende hjem. Jeg skal spille nogle kampe, og det er godt for holdet og godt for alle. Jeg skal tilbage i god form og spille på et højere niveau. Vi er i slutningen af sæsonen, så jeg når ikke at spille på førsteholdet her,” siger Peguero.

”Jeg er ikke 100 procent fit, og det er derfor, jeg behøver at spille, for jeg skal have min selvtillid tilbage, og jeg er glad for, at klubben hjælper mig med det. Det er godt for min karriere,” fastslår Peguero.

Siden sit skifte til Brøndby i 2006, er det blevet til fire kampe, hvor han har nettet to gange, derefter har skaderne spændt ben for det danske eventyr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu