Uafgjort i engelsk topbrag

Engelsk fodbold

Liverpool og Arsenal måtte i søndagens topkamp i Premier League tage til takke med et enkelt point hver. Et intenst opgør bød på god underholdning og et uafgjort resultat.

Liverpool fik en drømmestart på kampen. Der var blot spillet syv minutter af opgøret, da Steven Gerrard bragte holdet foran 1-0 på et godt frispark. John Arne Riise trillede bolden til rette for Gerrard, der bankede til bolden, der gik i mål uden megen chance for Arsenal-keeper, Manuel Almunia.

Efter scoringen spillede Arsenal sig frem til et par gode muligheder. Det var dog ikke chancer, der gav mål og i den anden ende var Liverpool fortsat også farlige. Steven Gerrard testede igen Almunia, men denne gang var målmanden på plads, og han reddede Gerrards ellers gode forsøg.

Første halvleg var som ventet fuld af intensitet. Det var tydeligt at kampen var vigtig for begge hold, der gik til stålet. Stillingen 1-0 holdte halvlegen ud, og der var dermed lagt op til Arsenal-angreb i anden halvleg, hvor London-klubben var tvunget til at gå endnu længere frem på banen, for at lægge pres på hjemmeholdet.

I anden halvleg kom Peter Crouch på banen, og han skulle ikke bruge meget mere end fem minutter på at vise lidt af sine kvaliteter. Han trykkede af udefra feltet, men et ellers flot skud blev flot reddet af Almunia i Arsenal-målet.

Få minutter efter var Arsenal tæt på at komme tilbage i kampen. Cesc Fabregas fik en gratis chance fra kanten af feltet, men afslutningen manglede kvalitet.

Nicklas Bendtner blev sendt på banen med godt et kvarter tilbage af kampen. Og minutter efter han var sendt på banen bragte Fabregas Arsenal tilbage i opgøret, da han blev sendt af sted med en god aflevering. Den unge spanier var sikker i sin afslutning, og Reina var uden chance i situationen.

I slutminutterne havde Fabregas en afslutning på stolpen. Returbolden sendte Nicklas Bendtner over mål. Der blev ikke scoret mere i kampen, som dermed endte 1-1. De to klubber er hermed fortsat ubesejrede i denne sæsons udgave af Premier League.