Наши партнеры

MenuUafgjort i engelsk top opgør

Engelsk fodbold

Aftenens opgør i Premier League mellem de to top klubber, var en kamp om prestige og ære. Manchester United var blevet engelske mestre, mens Chelsea var sikker på andenpladsen i Premier League.

Vi blev trods dette godt underholdt af de to hold, som begge viste at de gerne ville vinde kampen.

Begge hold havde som ventet, valgt at spare flere spillere til denne kamp. De havde udtaget flere unge spillere, som bl.a. Ben Sahar, Chelsea.

Chelsea startede klart bedst ud, og Shaun Wright-Phillips havde kampens første store chance.

Chelsea var især gode til at komme over kanten, hvor Uniteds forsvar slet ikke kunne følge med. De havde flere gode indlæg, som dog ikke blev til andet end store muligheder.

Mod slutningen af første halvleg kom United bedre med i kampen, og kom frem til flere mindre chancer.

Halvlegen endte, trods dominans fra Chelsea, målløs 0-0.

I anden halvleg var det fortsat Chelsea med dominansen, mens chancerne var nogenlunde lige fordelt. Dog også her, med et lille overtag til Chelsea.

Mod slutningen af kampen havde Chelsea flere store muligheder. Først en god dribletur af Joe Cole, hvor han fik fyret et udmærket skud af sted.

Dernæst var Kalou tæt på, efter en mindre fejl fra United målmanden. Han fik dog selv gjort skaden god igen, med en god redning.

Chelsea-presset fortsatte, men kampen endte uden nogen scoringer. Selvom Chelsea var det bedste hold, og havde flere oplagte målchancer, bl.a. en bold reddet på målstregen, endte kampen altså uafgjort, 0-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu