U21-landsholdet ydmyget af italienere

Danmarks U21-landshold kunne ikke stille meget op mod det italienske U23-landshold, som de danske talenter i dag mødte i en træningskamp på Farum Park.

Det danske U21-landshold fik i dag besøg af Italiens U23-landshold på Farum Park. Der var kun spillet 12 minutter af kampen, før Inters Mario Balotelli kunne score kampens første mål direkte på frispark.

Ti minutter senere kom han atter i scene, da han stod for en flot assist til Robert Acquafresca, som scorede til 2-0.

Sampdorias Daniele Dessana skulle kun bruge få minutter af anden halvleg, førend han kunne score til 3-0, da han udnyttede en stor forsvarsbrøler hos danskerne.

Andrea Ranoccia kunne score det sidste mål i kampen, der også skyldtes en fejl. Målmanden Jonas Lössl kunne ikke holde bolden, som faldt ned for fødderne af Bari-spilleren, der kynisk scorede til slutresultatet 4-0.