U21-landsholdet tabte point i slutfasen

Her til aften stod det danske U21-landshold overfor Serbien i holdenes første playoff-opgør. Danskerne sad på det meste af kampen, men de smed alle point over styr i slutfasen.

Danmark lagde et solidt pres på gæsterne Serbien fra start. I løbet af de første 20 minutters spil var Niclas Pedersen tæt på i tre forsøg, men angriberen manglede præcisionen i afslutningerne.

Gæsterne fik dog også en række muligheder, men gang på gang blev danskerne reddet af en sikker Kasper Schmeichel i målet.

I overtiden af første halvleg stod både Jesper Lange og Nicklas Pedersen i kø for at kunne score kampens første mål, men bolden ville ikke passere gæsternes mållinje.

Efter pausen forsøgte de unge danske spillere, at bevare presset fra første halvleg, men luften gik så småt ud af ballonen, da spillerne ganske enkelt havde brugt store dele af energien i første halvleg.

Grundet danskernes manglende styrke i slutfasen, blev udeholdet lukket mere ind i kampen. Syv minutter før tid kom gæsterne en anelse ufortjent på måltavlen, da Filip Djordjevi headede bolden over en sagesløs Schmeichel, som forsøgte, at bokse bolden ud af farezonen.

Kampen endte 1-0 til Serbien, og dette resultat betyder, at Danmark er tvunget til at score minimum to mål, hvis de skal vinde, men i samme ombæring må serberne ikke score, hvis Danmark skal i besiddelse af EM-billeten.