Наши партнеры

MenuU21-landsholdet skal møde Serbien

Dansk fodbold

I dag blev der trukket lod til play-off-kampene i U21-sammenhæng, hvor det stod klart, at Danmark skal møde Serbien, som skal besejres over to kampe, for videre avancement til EM i Sverige.

I dag var de 14 nationer til lodtrækningen om play-off-kampene samlet i Malmø. Danmark skal møde Serbien, hvor de hjemme starter i Aalborg den 11. eller 12. oktober, mens returopgøret vil finde sted i Serbien den 14. eller 15. oktober.

Danmark har tidligere spillet play-off-kampe om en EM-slutrunde, hvoraf tre ud af fire gange, er endt med dansk avancement.

U21-landstræner, Keld Bordinggaard, udtaler følgende til DBU’s hjemmeside:

“Det eneste vi var klar over på forhånd var, at vi ville møde en klasse modstander. Og det viste sig også at være tilfældet. Serbien var finalist ved sidste års EM-slutrunde, hvor de tabte 4-1 til Holland. Og de sluttede deres kvalifikationsgruppe med en 8-0 sejr over Ungarn, så det er en meget stærk og rutineret slutrunde deltager, vi står overfor,” vurderede Keld Bordinggaard, og fortsætter:

“I disse play off-kampe kan alt ske, og vi går altid på banen med tro på vores egne chance. Det vil vi også gøre mod Serbien. Vores hold har vist stor mental styrke i kvalifikationspuljen. Det giver en sund tiltro til egne evner.”

“Den næste måned bliver rigtig vigtig for spillerne. Der har været mange skader og ujævne træningsforløb henover sommeren. Heldigvis har vi haft et meget tæt samarbejde med klubberne om spilleres rolle og træningsbehov i forhold til U21-landsholdet. Det samarbejde vil komme os til gode frem mod kampen, hvor vi kan gøre alt for at optimere truppen,” slutter Keld Bordinggaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu