Наши партнеры

MenuTysk klub ærer Ebbe Sand

Tysk fodbold

I tyske Schalke 04 har man i længere tid haft begrebet ”æresanførere”. Klubbens bedste og mest trofaste anførere har gennem tiden fået æren af prædikatet, og nu indlemmer man også en ny gruppe af æresmedlemmer i klubben. Således har Ebbe Sand samt den tidligere træner Edi Frühwirth fået del i denne gruppe.

18 spillere, der alle tilfælles har en karriere som anfører i Schalke 04, er indtil videre blevet indlemmet i en gruppe tilegnet det, som man i Schalke kalder ”æresanførere”. Klubben har dog nu fået den mening, at ikke kun anførere bør blive hædret, og derfor har man oprettet det, man på tysk kalder ”Ehrenkabine”. ”Æresomklædningsrum” er det mest rammende, hvis man tager dansk i brug.

”Æresanførerne” bliver også puttet over i denne nye gruppe, og det gør de sammen med to nye medlemmer – den nu afdøde tidligere træner, Edi Frühwirth, samt publikumsynglingen Ebbe Sand.

”I sine år i Schalke blev Ebbe Sand til en af de helt store publikumsyndlinge. Hans 22 mål bidrog til, at Schalke var en hårsbredde fra at blive mester i 00/01-sæsonen. Ingen sørgede mere over, at vi ikke vandt titlen, end danskeren som ville gøre alt for sin klub” lyder det ifølge bold.dk i klubbens begrundelse for valget af Ebbe Sand.

Ebbe Sand var selv mødt op til begivenheden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu