Наши партнеры

MenuTvivl om de la Reds karriere

Spansk fodbold

Den spanske midtbanespiller Rubén de la Red er stadig ude efter, han faldt om den 30. oktober. Genetiske studier skal afgøre, om han lider af en alvorlig hjertefejl.

Real Madrid-spilleren Rubén de la Red, der fik sit store gennembrud i Getafe sidste sæson under Michael Laudrups ledelse, er stadig tvivlrådig om, hvorvidt han kan fortsætte sin karriere.

Siden de la Red faldt om på banen i den katastrofale pokalkamp mod Real Unión den 30. oktober, har han ikke været i kamp for de spanske mestre. Lægerne tager nemlig ingen chancer med spillere, der besvimer efter Antonio Puertas tragiske død i sommeren 2007.

Puerta led af en alvorlig hjertesygdom, men det er stadig i det uvisse, hvad der er galt med de la Red. Først troede man, at det var grundet overanstrengelse, at de la Red faldt om, men nu ventes en endelig diagnose først klar om en måned, når en række genetiske undersøgelser af ham på adskillige laboratorier i Madrid er gennemført og analyseret.

Ifølge den spanske sportsavis AS bliver der snakket om en mulig pensionering af de la Red af helbredsmæssige årsager på Santiago Bernabéu, men det vil de la Red selv ikke høre tale om. Han regner med at være tilbage fra 2009-2010-sæsonen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu