Наши партнеры

MenuTV-ekspert sportschef i Silkeborg

Dansk fodbold

Viasats ekspert, Peter Kjær, starter i slutningen af juli som sportschef i Silkeborg, hvor han i sin aktive fodboldkarriere spillede næsten 300 kampe for klubbens førstehold.

Den tidligere landsholdsmålmand, har tidligere vogtet målet for Silkeborg fra 1993 – 2001, hvor det blev til i alt 291 kampe. Kjær vender nu tilbage til Silkeborg, hvor han i slutningen juli tiltræder som sportschef.

”Silkeborg IF er igen blevet en klub, hvor der sker mange utroligt spændende ting. Jeg har naturligvis et meget stort kendskab til SIF og ved, hvad klubben står for – man er ikke tilfreds med at være, hvor man er lige nu, og der er sat en hel masse konstruktive initiativer i gang, for at man kan komme tilbage. Jeg ser det som en meget spændende og stor udfordring at være med i den udvikling – jeg glæder mig enormt meget til at være en del af et sted, hvor det ryger så meget af ambitioner og vilje,” siger den nyudnævnte sportschef til klubbens hjemmeside og fortsætter:

”Silkeborg IF vil det her, og jeg har det på præcis samme måde. Jeg føler mig godt rustet til det nye job med min baggrund i fodboldverdenen set fra begge sider af kridtstregerne – jeg har et omfattende kontaktnet og mange idéer til, hvordan jeg kan præge tingene. Efter en fantastisk interessant og lærerig tid på TV3 og Viasat glæder jeg mig til at mærke det daglige miljø i en rigtig fodboldklub igen.”

Den 42-årige tidligere målmand, har i sin aktive karriere spillet i Fredericia FF, Vejle, Silkeborg, Besiktas og Aberdeen.Kommentér

En kommentar til “TV-ekspert sportschef i Silkeborg

  1. Mike Justesen siger:

    Velkommen hjem PK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu