Наши партнеры

MenuTV 3 og TV 2 Sport beholder CL

Champions League

Både TV 3 og TV 2 Sport har forlænget deres transmissionsaftaler, således, at aftalerne løber til og med sæsonen 2011/2012.

Modern Time Group, som ejer TV3 og 3+ har igennem de seneste år kunnet byde på Champions League-fodbold, hvilket de vil blive ved med i yderligere fire år.

I dag kunne de nemlig underskrive en aftale, som giver dem rettigheder til at transmittere kampene indtil sæsonen 2011/2012.

Derudover har MTG også sikret sig rettighederne til UEFA Cuppen, der fra næste sæson vil gå under navnet UEFA Europe League samt Super Cuppen.

Udover MTG har den forholdsvis nye spiller på tv-markedet, TV 2 SPORT A/S, også haft tegnebogen oppe af lommen.

De har ligeledes sikret sig rettigheder til Champions League-fodbold, mens aftalen også indbefatter, at de har mulighed for at live-streame kampe på internettet og mobile enheder i Danmark.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at UEFA Champions League er en meget stor investering for os. Men hvis vi skal være danskernes foretrukne sportsformidler, er det helt essentielt, at vi også i fremtiden kan tilbyde vores seere nogle af de største og mest attraktive sportsbegivenheder. Jeg er derfor yderst tilfreds med, at det er lykkedes os at forlænge aftalen med MTG i yderligere tre år. Der har været skarp konkurrence om kampene denne gang, og vi har måttet arbejde hårdt for at få aftalen på plads,” udtaler adm. direktør hos TV 2 SPORT A/S, Claus Bretton-Meyer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu