Наши партнеры

MenuTullberg lejes ud til Hearts

Andet fodbold

Efter en decideret skidt periode hos Reggina, får Mike Tullberg nu chancen andetsteds. Den skotske klub, Hearts, står klar med åbne arme, således at danskeren fra dags dato er på lejeaftale i klubben i et år.

”Vi går kun efter kvalitet, og jeg tror på at Mike er en spiller der kan hjælpe os. Jeg synes hans spillestil, som er meget fysisk, vil passe godt ind i skotsk fodbold,” siger Hearts-træner Csaba Laszlo til klubbens hjemmeside.

“Jeg er rigtig glad for at være her. Jeg tror, at skotsk fodbold passer rigtig godt til min spillestil”, siger Mike Tullberg til klubbens hjemmeside.

Hearts har nu Tullberg med i folden, men dette er dog kun til låns i et år. Dog skulle skifte give en masse spilletid til danskeren, der godt nok lige skal overkomme en lårskade først. Skaden burde tage to-tre uger at fordøje, hvorefter debuten kan falde for Tullberg.

Den tidligere AGF-spiller har dog allerede fået en forsmag på livet i skotsk fodbold, da han for nyligt overværede en kamp med holdet.

“Jeg fik gåsehud, da jeg så spillere løbe på banen. Stemningen på stadion var bare helt fantastisk”, siger danskeren.

Mike Tullberg ankom sidste sommer til Reggina fra den danske klub AGF, men nu skal han altså et år væk, fra de vanskeligheder han var havnet i i Reggina.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu