Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Truende keeper undskylder sin adfærd - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuTruende keeper undskylder sin adfærd

Spansk fodbold

Espanyol-målmanden Carlos Kameni var bestemt ikke stolt af sin handling, da han i går aftes undskyldte, at han havde truet en fan på livet.

Espanyol-målmanden Carlos Kameni var indblandet i en alvorlig sag, da en Espanyol-fan fornærmede ham, hvorefter han tog fat i struben på manden, og blandt andet spurgte ham i en truende tone, om han havde lyst til at dø.

Siden denne episode udspillede sig, har klubbens fans forlangt, at keeperen bliver solgt i hvert fald modtager en bøde samt bliver tildelt karantæne.

I aftes holdt Espanyol pressemøde, hvor Carlos Kameni også var til stede.

”Jeg har været her i fire år, og jeg har aldrig haft et problem med nogen og aldrig gjort noget for at svine denne klubs image til,” forsvarede Kameni sig.

”Jeg beder om undskyldning fra vores fans, for det her er ikke godt. Jeg er en rollemodel for børnene. Jeg skulle ikke have gjort det, for jeg repræsenterer en klub med store værdier.”

”Jeg beder om respekt for mine kammerater og for mig selv, når tingene ikke går godt. Jeg beder om sammenhold mellem spillere og fans, så vi kan komme ud af den svære situation, vi er i.”

Keeperen talte blot i to minutter, eftersom han ikke ville besvare spørgsmål, da han havde oplæst sin erklæring.

Læs også:

Fan truet på livet af målmandKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu