Наши партнеры

MenuTroels Bech på jagt efter nye angribere

Dansk fodbold

For ganske nyligt skrev Esbjerg under med den islandske angriber, Gunnar Heidar Thorvaldsson, men på trods af det er cheftræner, Troels Bech, stadig på jagt efter flere spillere til sin offensiv.

Dette kan forklares med at Esbjerg det seneste halve år har solgt tre betydningsfulde angribere, Njogu Demba-Nyrén, Michaël Murcy og Rajko Lekic, og det er derfor at cheftræner Bech forsøger at få nye angribere til klubben.

Esbjerg har netop skrevet kontrakt med den islandske angriber Gunnar Heidar Thorvaldsson, men cheftræner Troels Bech er stadig på jagt efter flere forstærkninger.

”Murcy, Lekic og Demba er tre markante angribere, som vi trods købet af Thorvaldsson ikke helt har erstattet endnu. Desuden købte vi Jesper Mikkelsen som erstatning for Niki Zimling, som vi må forvente forlader os til nytår, og så også på midtbanen skal vi gerne have tilført en spiller,” siger Troels Bech til Esbjergs egen hjemmeside.

Et muligt indkøb for vestjyderne, kunne muligvis være den engelske angriber, Ryan Jarvis. Han har nemlig med sine kun 21 år, for nylig været til prøvetræning hos de blåhvide.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu