Наши партнеры

MenuTre ugers skadespause til HSV-angriber

Tysk fodbold

Hamburger SV’s angriber Mladen Petric kan se frem til en skadespause på tre uger, mens der er tvivl om tre af hans holdkammerater efter opgøret mod Werder Bremen i går.

Hamburger SV mødte i går Werder Bremen i den tyske pokalturnering, hvilket var holdets første møde ud af fire i de næste 19 dage. Werder endte med at vinde opgøret, efter både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

HSV tabte ikke bare, deres trup blev også hårdt ramt af skader. Angriberen Mladen Petric er ude i omkring tre uger, mens Jonathan Pitroipa, Marcell Jansen og Guy Demel alle meldes tvivlsomme til den næste Bundesliga-kamp mod Dortmund.

HSV’s cheftræner, Martin Jol, er dog fortsat optimistisk, eftersom holdet er vant til at rotere meget, grundet skader.

”Skadessituationen er ikke en nyhed for os. Vi har altid fundet en løsning, hvilket vi også vil formå at gøre denne gang,” forklarer Jol til klubbens hjemmeside.

Klubben er ude af den tyske pokalturnering, men UEFA Cuppens semifinale vender lige om hjørnet, hvor man atter møder Werder Bremen. Herudover er klubben også fortsat med i mesterskabskampen i Bundesligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu