Наши партнеры

MenuTre til seks ugers pause til FCK’er

Dansk fodbold

FC Københavns lægestab har i dag kunnet konstatere, at svenskeren Peter Larsson ikke vil være en mulighed de kommende tre til seks uger. Han har efter sigende nemlig får et begyndende træthedsbrud på hans fodrodsknogle.

På et tidspunkt, hvor FCK har været mere end normalt skadesplaget for tiden, og nu kan de føje endnu en spiller til den efterhånden lange liste.

Peter Larsson har nemlig pådraget en skade, da han efter sigende skulle have en begyndende træthedsbrud på hans fodrodsknogle.

” Det er en skade som langsomt har udviklet sig, og selvom han har været smertefri i nogle perioder, kulminerede det til Brøndbykampen, hvor han ikke kunne fuldføre opgøret. Han har tidligere på sæsonen haft problemer med anklen, men den nye skade er i mellemfoden, og som det ser ud nu, kan Peter forvente en pause på 3-6 uger,” siger klublæge Morten Boesen til klubbens hjemmeside.

Svenske Peter Larsson, som FCK hentede i svenske Halmstad , og han har indtil videre nået syv kampe, hvoraf fem af kampene har været i SAS Ligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu