Наши партнеры

MenuTre spillere på plads i Randers

Dansk fodbold

Randers FC har i dag fået papir på Alain Behi, Will John og Lee Nguyen. Alle tre spillere har været til prøvetræning i klubben.

Randers har før haft stor succes med at hente mere eller mindre ukendte spillere til prøvetræning i klubben, for derefter at skrive kontrakt med dem. Denne strategi ser de ud til at fortsætte. Således har en række spillere været til prøvetræning i klubben i januar, og tre af disse har nu skrevet kontrakt med klubben. Det drejer sig om kantspillerne, Will John og Lee Nguyen, på henholdsvis 22 og 21 år samt Alain Behi på 29 år, der er defensiv midtbanespiller.

”Alle tre er virkelig gode på hver deres område. Alain Behi er en defensiv midtbanespiller med stor nærkampsstyrke. Han har den rette professionelle indstilling og har desuden en rigtig god boldomgang. Will John har sin force i sit hurtige antrit og fantastiske dribleevner. Og endelig er Lee Nguyen en meget intelligent spiller, der både kan gå forbi backs og er god til at gå ind i banen,” siger direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

Will John har fået en etårig kontrakt, mens Alain Behi og Lee Nguyen begge har underskrevet en kontrakt gældende frem til sommeren 2009.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu