Наши партнеры

MenuTre OB-spillere udtaget til landsholdet

EM 2008

Den danske landstræner, Morten Olsen, tilføjede lørdag fire spillere til landsholdstruppen til EM-kvalifikationskampene mod Spanien og Letland. FCK-spilleren Rasmus Würtz samt tre spillere fra OB.

Det danske landshold møder i denne måned Spanien og Letland i EM-kvalifikationen. Den danske landstræner, Morten Olsen, valgte lørdag at udtage yderligere fire spillere til sin trup, som i forvejen var 19 mand stor.

Landstrænerens valg faldt på F.C. Københavns midtbanespiller, Rasmus Würtz, samt en trio fra OB. Det drejer sig om Ulrik Laursen, Chris Sørensen og Mads Timm, der alle er tilføjet til truppen.

”Ulrik Laursen er en erfaren forsvarsspiller med en del international rutine fra sine klubhold, og det samme har Chris Sørensen, som vi jo også har set i aktion på Ligalandsholdet. Vi kender Rasmus Würtz’ kvaliteter, mens Mads Timm har gennemgået en enorm udvikling, og vitterlig har gjort god reklame for sig selv med sin indsats for OB dette efterår,” sagde Morten Olsen i en pressemeddelelse fra DBU.

Det danske landshold møder lørdag den 13. oktober Spanien i Aarhus, mens det fire dage senere gælder Letland i Parken.Kommentér

3 kommentarer til “Tre OB-spillere udtaget til landsholdet

 1. Mikkel Lasson siger:

  Nu må du stoppe Olsen! Ulrik Laursen? Kan man bygge videre på ham? Nej! Har Chris Sørensen alderen med sig? Nej! Er Mads Timm god nok til landsholdet? Nej!

 2. Mike Justesen siger:

  Tja det er vel bare Morten Olsen som vi kender ham, desværre.

 3. Lasse Hansen siger:

  Amatøragtigt!

  Skrid nu med dig, Olsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu