Наши партнеры

MenuTre danske hold videre i Royal League

Royal League

OB og FCK fik begge sejre, da OB i dag tog imod Lillestrøm, og FCK mødte Elfsborg.

OB mødte på hjemmebane Lillestrøm, og tilskuerne fik fuld valuta for pengene, da de to hold skulle helt ud i straffesparkskonkurrence for at finde en afgørelse.

Efter at der stod 1-1 på resultat-tavlen skulle holdene ud i forlænget, her fik Lillestrøm hurtigt scoret et mål, så de fik lagt alt presset over på OB, og OB-tilskuererne skulle da også se deres hold, score endnu en gang, da de efter 109 minutter fik udlignet, dermed skulle holdene ud i straffesparkskonkurrence, og her var OB altså skarpest.

Bedre så det ud for FCK, som på udebane mødte Elfsborg, da de i første halvleg førte 1-0.

Senere scorede FCK endnu et mål, men Elfsborg kom tilbage i kampen i anden halvleg, da Hangeland begik et kluntet straffespark, og Samuel Holmén derefter scorede sikkert.

Med bare to minutter igen, dummede Jesper Grønkjær sig, da han i en hovedsstødsduel fik slået en Elfsborg-spiller i hovedet, det betød at landholdsspilleren måtte tage imod sit andet gule kort, og dermed komme i bad to minutter før sine holdkammerater.

Det røde kort betyder, at Grønkjær ikke kan deltage i semifinalen.

Med Brøndbys 3-0 sejr over SK Brann i torsdags, betyder det, at Danmark stadig har tre hold med i den skandinaviske turnering.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu