Наши партнеры

MenuTravlhed hos HB Køge

Dansk fodbold

Sportsdirektør Per Rud glæder sig over, at HB Køge indfriede deres sportslige mål et år før tiden. Men det har samtidig betydet, at klubben nu har travlt med at blive klar til sæsonpremieren.

Herfølge og Køge fusionerede i begyndelsen af året og stiller op i SAS Ligaen som HB Køge i den kommende sæson. Dermed var det sportslige mål om at rykke op i den bedste danske række en realitet, men samtidig har klubben fået travlt med at leve op til de krav, som stilles til SAS Ligaens klubber.

Især giver udvidelsen af Herfølge Stadion, hvor HB Køge skal spille sine hjemmekampe, en del udfordringer. Blandt andet skal klubben udvide modstandernes omklædningsrum, etablere 3 forskellige områder til pressen, etablere nye sikkerhedshegn, stabilisere TV-tårnet, etablere et nyt indendørs TV-presserum samt male stadion i sort og blåt.

Per Rud mener dog, at klubben nok skal blive klar til sæsonpremieren den 19. juli, hvor HB Køge tager imod Silkeborg.

På HB Køges hjemmeside giver Per Rud, i en yderst velskrevet artikel, udtryk for klubbens situation og ser fremad mod den kommende sæson:

”Holdet træner fantastisk og skal overleve på dyder som hårdt og kompetent arbejde, hvor grundstenen skabes i den daglige træning. Auri og resten af trænerstaben arbejder fantastisk med truppen, som konstant skubber sig i en opadgående retning. Vi skal dog holde benene på jorden og være realistiske. Det gælder om at lave et fundament, som ikke splittes for alle vinde i tilfælde af en evt. sportslig nedtur, og her er jeg sikker på, at vi kan gøre det bedre end andre steder.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu