Наши партнеры

MenuTræner vil slå hovedstadsklub

Spansk fodbold

På lørdag gæster Real Betis de spanske mestre fra Real Madrid på Estadio Santiago Bernanbéu, men Betis’ træner Paco Chaparro satser på at tage alle tre point med hjem.

I sidste uge overraskede upåagtede Real Betis de fleste fodboldeksperter, da klubben formåede at få uafgjort mod mægtige Barcelona, der har haft en flot sæson i Primera División. Og nu håber Betis-træner Paco Chaparro at holdet kan tage samtlige tre point, efter lørdagens kamp på Santiago Bernabéu.

“Jeg har sag at den spiller som tror det er umuligt at vinde, skal blive hjemme. Vi er Betis og vi tager til Bernabau med de bedste intentioner om at spille en god kamp og vinde,” siger Chaparro til sportsavisen AS.

Real Madrid er, ligesom Barcelona før mødet med Betis, i en god periode, hvor madrilenerne har spillet otte kampe uden nederlag, og Paco Chaparro har også stor respekt for lørdagens modstander.

“Real Madrid har et godt hold, og har købt Lassana Diarra, som giver dem en god balance. Under træner Juande (Ramos, red.) har de ikke dummet sig og de har mange gode spillere.”

Kampen mellem Real Madrid og Betis spilles klokken 20:00.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu