Наши партнеры

Menu



Træner byder skuffede fans på middag

UEFA Cup

Martin O´Neill undskyldte over for de fans, der rejste med Aston Villa til Moskva og måtte se et reservespækket hold tabe 0-2. Derefter bød ham dem alle på middag.

En del af trænergerningen består i at pleje forholdet til fansene. Det måtte træner for Aston Villa, Martin O´Neill, sande, da hans hold i UEFA Cuppen i torsdagens udekamp mod CSKA Moskva tabte 0-2. O´Neill havde ladet otte førsteholdsspillere blive hjemme og stillede således med et reservespækket hold.

Fansenes utilfredshed over såvel det middelmådige hold som resultatet lod da heller ikke vente på sig. Umiddelbart efter slutfløjtet gav de 290 fans, hvoraf nogle havde betalt op mod 15.000 kroner for at tage turen til Moskva, udtryk for deres utilfredshed. Da træner O´Neill klappede opmuntrende ned mod dem og takkede for opbakningen under kampen, blev han mødt med buhen og ytringer om, at fansene ville have deres penge retur.

Det gjorde åbenbart indtryk på O´Neill, der på flyveturen tilbage mod England undskyldte over for de ombordværende fans og samtidig inviterede alle medrejsende fans på middag, hvilket udløste spontane klapsalver.

Med til historien hører, at Martin O´Neill får dækket udgifterne, der forventes at udgøre op imod 125.000 kroner, af klubbens pengemand, Randy Lerner.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu