Наши партнеры

MenuTouré underskriver med Barcelona i dag

Spansk fodbold

FC Barcelona vil underskrive kontrakt med Yaya Touré i dag, hvorefter spilleren vil blive præsenteret på tirsdag.

FC Barcelona ventes at købe Yaya Touré fra Monaco for omkring 90 millioner kroner.

I første omgang var Catalanerne kun villige til at ofre cirka 75 mio. kr. på Monaco-spilleren, men da Monaco forlangte 90 millioner kroner og ikke ville gå ned i pris, måtte Barca tilbyde det.

“De to parter er meget tæt på at nå til enighed, og jeg håber på, at aftalen snart er på plads,” fortalte Tourés agent, Dimitri Selluyk til Sport.

Dimitri Selluyk vil blive i Barcelona i dag, for at tale med Barcelonas sportschef, Txixi Begiristain, for at få de sidste formaliteter på plads.

”Medmindre der sker noget uventet, vil Touré spille for Barcelona i næste sæson,” sagde Dimitri Selluyk.

Hovedpersonen Touré er i øjeblikket på ferie i hjemlandet, hvor han afventer en bekræftelse af handlen, det forventes, at han rejser til Barcelona i aften.

Touré vil gennemgå lægetjekket mandag morgen, før han vil underskrive den fireårige kontrakt.

Thierry Henry vil højst sandsynligt også komme til Barcelona i aften, hvor han forventes at blive præsenteret i morgen, det var midlertidig planlagt, at de to spillere skulle blive præsenteret samtidig, men dette er blevet ændret således, at Touré vil blive præsenteret på tirsdag, så han ikke risikere at få for lidt opmærksomhed ovenpå den store præsentation af Thierry Henry.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu