Наши партнеры

MenuTouré underskrev med FC Barcelona

Spansk fodbold

Mens præsentationen af Thierry Henry tog alles opmærksomhed i Barcelona, så skrev klubben samtidig under på en kontrakt med Monacos Yaya Touré.

Henrys ankomst til FC Barcelona har fået de fleste af klubbens fans til at slikke sig om munden, efter at se deres stjerneoffensiv i aktion. Henry tog da også ganske som ventet alles opmærksomhed, mens Monacos Yaya Touré underskrev en kontrakt med klubben.

Yaya Touré er bedst på den defensive midtbane, og på netop denne position har catalanerne manglet en spiller, som kunne tackle igennem, det har de fået nu med indkøbet af ivorianeren.

Tourés talent er stort, og derfor har Barca ikke kunne forhandle afslappet med ham, da flere andre europæiske storklubber har ligget på lur efter at sikre sig ham. Catalanerne har sikret sig Touré for lidt under 100 millioner kroner.

Yaya Touré, som er bror til den noget mere kendte Arsenal-spiller Kolo Touré, nåede blot at spille et enkelt år hos franske Monaco, inden den næste klub stod klar med en kontrakt til ham. Indtil sidste sommer spillede han i den græske storklub Olympiakos.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu