Наши партнеры

MenuTottenham tæt på ny manager

Engelsk fodbold

Jürgen Klinsmann er ifølge den engelske avis, Observer, tæt på at overtage manager-posten i Tottenham, hvor han tidligere selv har spillet.

Tottenham har oplevet en rigtig skuffende start på dette års Premier League, og det har fået manager, Martin Jol, til at sidde løst i sædet. Ifølge den engelske avis, Observer, er Jürgen Klinsmann, der skabte sig selv et navn som træner, da han uden erfaring gik ind og løftede det tyske landshold tilbage som en magtfaktor i international fodbold, på vej til den engelske klub.

Efter han stoppede som tysk manager har der været flere europæiske klubber ude efter ham, men han er endnu ikke nået til enighed med nogen. Nu skulle det dog være tæt på. Ifølge flere medier er Klinsmann i forhandlinger med Tottenham.

”Hvis der kommer et tilbud, som kan passe sammen med min familie, vil jeg tage imod det,” sagde Klinsmann ifølge tyske Bild.

Hele familien har boet flere år i USA, og taler således flydende engelsk. Derfor kunne et job i London være en mulighed.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu