Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Tottenham-midtbanespiller kørte galt - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuTottenham-midtbanespiller kørte galt

Engelsk fodbold

Tottenhams 24-årige midtbanespiller David Bentley er blevet sigtet, efter at han kørte galt med alkohol i blodet klokken tre om natten.

Tottenhams 24-årige spiller David Bentley blev i nat sigtet for promille-kørsel, da han klokken tre om natten kørte ind i en lygtepæl på Judges Hill i Northaw. Bentley var dog involveret i en soloulykke, da der hverken var andre køretøjer eller personer indblandet i ulykken.

Midtbanespilleren blev arresteret, hvorefter han blev kørt til politistationen i Hatfield. Han fik derefter taget en blodprøve, og er nu blevet pålagt at møde i retten den 28. august i St. Albans.

David Bentley var dog ikke sen til at undskylde sin opførsel på klubbens officielle hjemmeside.

”Jeg vil gerne undskylde overfor min klub og tilhængerne, på grund af min opførsel, som førte til bilulykken i nat. Det er fuldstændigt uacceptabelt, da jeg som professionel fodboldspiller bør tænke på mit omdømme og vise ansvarlighed i alle situationer. Jeg er dog taknemmelig for, at der ikke var nogen, som kom til skade ved ulykken. Dette har medvirket til at give mig en kraftig advarsel både som privatperson, men også som professionel,” forklarer Bentley.

Den engelske landsholdsspiller kom til klubben for et år siden, da han skiftede fra Blackburn. Han er indtil videre blevet noteret for 25 kampe med et enkelt mål til følge, herudover har han repræsenteret Englands landshold ni gange.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu