Наши партнеры

MenuTottenham fortsætter handlerne

Engelsk fodbold

Det er ikke mange dage siden at Tottenham sikrede sig Gareth Bale, men manager Martin Jol er ikke færdig med at handle ind.

Skal man tro News of the World, så er Spurs bestemt ikke færdige med at handle ind, selvom de for kort tid siden sikrede sig det unge talent Gareth Bale. Manager Martin Jol fortsætter dog ufortrødent med at lede efter forstærkninger.

Tegnebogen er bedre end nogensinde, og Charltons angriber, Darren Bent, samt den ombejlede Nani, fra portugisiske Sporting Lissabon, skulle nu være de næste på Jols ønskeseddel. Men de er begge dyre.

Charlton skulle angiveligt kræve et beløb på £20 millioner for Bent, men Jol menes at ville forsøge sig med et bud på det halve til at begynde med. Ifølge den engelske avis skal Jol derudover regne med at bruge yderligere £13 millioner, hvis london-klubben skal sikre sig Nani, der af flere er blevet udråbt til den næste Ronaldo.

Derudover skulle Spurs også holde et skarpt øje med Stewart Downing fra Middlesbrough samt anføreren fra West Ham, Nigel Reo-Coker.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu