Наши партнеры

MenuTottenham: alle undtagen tre til salg

Engelsk fodbold

Tidligere i dag satte Glasgow Rangers hele truppen til salg på grund af økonomiske problemer. Det samme er nu sket hos Premier League-klubben Tottenham, der dog vil beholde tre spillere.

Det er bestyrelsen, der har sat hele truppen til salg, hvilket betyder, at klubben vil overveje tilbud, der måtte komme på de enkelte spillere. Baggrunden for udmeldingen er, at Tottenham har brug for penge til at forstærke truppen, og at klubben derfor må sælge nogle af spillerne.

Klubben meddeler dog samtidig, at profilerne Jonathan Woodgate, Aaron Lennon og Jermain Defoe ikke er til salg. Desuden vil profilerne Robbie Keane og Darren Bent kun blive solgt, såfremt den interesserede klub vil betale Tottenhams fastsatte priser.

Aktuelt er der interesse fra Sevilla for Didier Zokora, mens også David Bentley forventes at blive solgt.

Tottenham har tidligere vist interesse for Roque Santa Cruz og Gareth Barry, der dog begge skiftede til Manchester City. Interessen skulle efter sigende nu gælde den svenske angriber Marcus Berg fra Groningen og Fernando Llorente fra Athletic Bilbao. Tottenham håber derfor hurtigt at få solgt nogle af de nuværende spillere for at komme ind i kampen om netop Berg og Llorente.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu