Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
TotalBold.dk vurderer: Champions League-gruppe F - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuTotalBold.dk vurderer: Champions League-gruppe F

Champions League

TotalBold.dk giver herunder vores bud på, hvordan den endelige stilling bliver i Champions League-gruppe F, som indeholder ukrainske Dynamo Kiev, spanske FC Barcelona, italienske Inter samt russiske Rubin Kazan.

1. FC Barcelona

Information: Sidste sæson var en stor succes for FC Barcelona, der vandt det spanske mesterskab, pokalturneringen og Champions League. I ligaen blev sejren sikret i overbevisende stil, da man satte ærkerivalen Real Madrid på plads, mens sejren i pokalturneringen kom i hus efter sejr over Athletic Bilbao.

I Champions League var semifinalen tæt på at blive endestation for Barcelona, der dog sikrede sig finale-pladsen på bekostning af Chelsea, takket være en meget sen scoring af Andrés Iniesta. Første opgør i Barcelona endte 0-0, og i England kom Chelsea foran tidligt og så længe ud til at gå videre. Men i overtiden slog Barcelona til. I finalen var det ikke nær så tæt – Manchester United blev besejret 2-0.

I denne sæson har Barcelona dermed en del at leve op til, hvis sidste sæsons flotte bedrifter skal gentages. Denne gang bliver det dog uden angriberen Samuel Eto’o, der er skiftet til Inter. Til gengæld har Zlatan Ibrahimovic skiftet Inter ud med Barcelona, og det skal dermed blive spændende at se de to spillere stå overfor deres tidligere arbejdsgiver, når de to hold mødes.

For nyligt stod Barcelona overfor Shakhtar Donetsk i den europæiske Super Cup, og også her tog Barca sejren.

Vurdering: De forsvarende Champions League-mestre bød på imponerende fodbold i sidste sæson, hvilket medførte en række flotte sejre. I denne sæson jagter spillere som Lionel Messi, Thierry Henry, Xavi, Andrés Iniesta og ikke mindst nyindkøbet Zlatan Ibrahimovic nye titler. Det bliver formentlig Barcelona og Inter, der skal kæmpe om førstepladsen i gruppen, men vi tror, at catalanerne vil være skarpest.

2. Inter

Information: José Mourinhos mandskab tog sig af mesterskabet i Italien i sidste sæson, hvor man sluttede hele ti point foran både Juventus og AC Milan, der var nærmeste forfølgere. I Champions League havde man ikke samme succes. Det blev kun til en andenplads i gruppe B, hvor græske Panathinaikos tog førstepladsen.

I 1/8-finalen var Manchester United modstanderen, og de blev for stor en mundfuld for Inter. 0-0 blev den første kamp i Italien, men hjemme på Old Trafford var United bedst og vandt 2-0. Det er dermed også et Inter-hold, der i denne sæson må være opsatte på at komme længere i turneringen.

Som nævnt har Inter fået tilgang af Samuel Eto’o, der skal erstatte Zlatan Ibrahimovic, der er skiftet til Barcelona, i Inter-angrebet. Derudover har man i Inter hentet Wesley Sneijder i Real Madrid og Diego Milito og Thiago Motta i Genoa.

Vurdering: Inter må være rimelig tilfredse med lodtrækningen til gruppespillet. Godt nok skal man op i mod FC Barcelona, men med Dynamo Kiev og Rubin Kazan som gruppens øvrige hold, så burde Inter ikke få så store problemer med at spille sig videre. Inter kommer derfor nok til at slås med Barcelona om at tage førstepladsen.

3. Dynamo Kiev

Information: Dynamo Kiev vandt overbevisende mesterskabet i Ukraine i sidste sæson, og de er også startet den nye sæson godt. Efter seks kampe står holdet noteret for fem sejre og en uafgjort, hvilket gør dem til førerhold foran Shakhtar Donetsk.

I sidste sæson var det ukrainske hold også med i Champions League, men de kom ikke videre fra gruppespillet, da FC Porto og Arsenal begge endte med flere point end Dynamo Kiev. Derimod havde de ikke problemer med at ende over Fenerbahce, og tredjepladsen betød, at de skulle spille med i UEFA Cuppen. Her trådte de ind i 1/8-finalen, hvor de sendte Metalist ud. I kvartfinalen blev Paris SG sendt ud med samlet 3-0, men i semifinalen mødte man sin overmand. Landsmændene Shakhtar Donetsk slog Dynamo Kiev ud med en samlet sejr på 3-2.

Nu er Dynamo Kiev klar til Champions League igen, og igen må de nok indstille sig på at skulle gå efter tredjepladsen i gruppen. Sidst i august måned kunne man dog glæde sig over, at det er lykkes at hente Andrej Shevchenko hjem fra Chelsea. Derudover råder holdet over spillere som Pape Diakheté og Artem Milevskiy.

Vurdering: Både FC Barcelona og Inter er på papiret hold, der er bedre end Dynamo Kiev. Holdet må derfor formentlig nøjes med at kæmpe om gruppens tredjeplads med Rubin Kazan, og denne duel kan blive spændende at følge. På hjemmebane kan Dynamo Kiev måske gøre det svært for gruppens to storhold, men vi tror ikke, at de for alvor kan udfordre Barcelona og Inter.

4. Rubin Kazan

Information: Rubin Kazan vandt i sidste sæson den bedste russiske liga, da holdet efter 30 spillerunder stod med fire point mere end CSKA Moskva. Sæsonen inden var holdet blot endt som nummer ti, men Rubin Kazan har på det seneste vist god form. De topper således den russiske liga efter 20 kampe, hvor de kun har tabt tre kampe.

Rubin Kazan har slet ikke den samme europæiske erfaring som især FC Barcelona og Inter, der umiddelbart virker som en svær opgave. Der er forskel på den russiske liga og Champions League, men Rubin Kazan vil gøre hvad de kan, for at levere en overraskelse.

De russiske mestre skal ud og vise, hvorfor de var de bedste i Rusland i sidste sæson og også i indeværende sæson, hvor de som sagt topper rækken. Selvtilliden ser ud til at være i orden, og spillerne må være opsatte på at vise, hvad de kan.

Vurdering: Det er en stor men ikke mindst spændende udfordring, der venter Rubin Kazan, når de skal forsøge at bide skeer med FC Barcelona, Inter og Dynamo Kiev. De to førstnævnte får de russiske mestre nok svært ved at gøre noget ved, mens chancerne mod Dynamo Kiev ser lidt større ud. Vi tror dog, at russerne ender med færrest point i denne gruppe og må forlade det fine selskab.

Se hele kampprogrammet for gruppe F
_________________________________________________________________________

HVORDAN VURDERER DU GRUPPE F?

DELTAG I DEBATTEN HER!Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu