Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
TotalBold.dk vurderer: Champions League-gruppe B - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuTotalBold.dk vurderer: Champions League-gruppe B

Champions League

TotalBold.dk giver herunder vores bud på, hvordan den endelige stilling bliver i Champions League-gruppe B, som indeholder tyrkiske Besiktas, russiske CSKA Moskva, engelske Manchester United samt tyske Wolfsburg.

1. Manchester United:

Information: Alex Fergusons Manchester United strøg helt til tops i Premier League i sidste sæson, hvor de satte de øvrige konkurrenter på plads ved at vinde det engelske mesterskab for tredje år i træk.

I Champions League nåede holdet helt frem til finalen, efter først at have taget førstepladsen i Gruppe E foran Villarreal, danske AaB og Celtic. Herefter blev Inter, FC Porto og ligakonkurrenterne Arsenal sendt ud på vejen mod finalen, hvor Barcelona dog var stærkest og tog sejren.

Denne sommer har De Røde Djævle sagt farvel til den portugisiske stjerne, Cristiano Ronaldo, og angriberen Carlos Tevez. Som erstatning har man hentet Antonio Valencia og Michael Owen.

Vurdering: Manchester United har stor erfaring på den europæiske scene, og har i Alex Ferguson en manager, der har været med i mange år og kender både turneringen og klubben godt. Holdet har en blanding af rutinerede og unge spillere, og på trods af Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez’ afgang, så er det en meget stærk trup. Derfor tror vi, at det engelske storhold tager førstepladsen i gruppe B.

2. Wolfsburg:

Information: I sidste sæsons udgave af Bundesligaen var Wolfsburg overraskende indehavere af førstepladsen, da alle 34 runder var færdigspillet. Det betød, at holdet skulle deltage i Champions League – for første gang.

Selvom Wolfsburg dermed ikke har den store erfaring i europæiske kampe, så beviste klubben med sin indsats i Bundesligaen i sidste sæson, at de kan præstere på højt niveau og over længere tid.

Til at klare udfordringerne i denne sæson, har man blandt andet hentet den danske landsholdspiller Thomas Kahlenberg og angriberen Obafemi Martins. Herudover råder holdet også over spillere som Edin Džeko, Zvjezdan Misimovic og Grafite.

Vurdering: Det skal blive spændende at opleve Wolfsburg i Champions League, hvor de skal vise, hvad de kan. Det tyske mandskab skal sandsynligvis kæmpe om gruppens andenplads, da Manchester United nok af de fleste vurderes som store favoritter. Vi vurderer, at Wolfsburg, hvis de kan finde det spil frem, der sikrede dem Bundesliga-titlen i sidste sæson frem, vil tage andenpladsen i gruppen.

3. CSKA Moskva:

Information: I sidste sæson deltog CSKA Moskva i UEFA Cuppen, hvor de nåede frem til 1/8-finalen, hvor de blev sendt ud af de senere vindere af turnering, Shakhtar Donetsk. I denne sæson gælder det Champions League, og det bliver utvivlsomt en sværere udfordring for det russiske hold.

I skrivende stund er CSKA Moskva placeret på fjerdepladsen i den bedste russiske liga, hvor der er spillet 20 kampe. Der er dog et stykke vej op til førstepladsen, som besiddes af Rubin Kazan, der er ti point foran CSKA.

I truppen har Moskva-klubben spillere som Igor Akinfeev, Daniel Carvalho og Mark González. Denne sommer har Yuri Zhirkov dog forladt klubben til fordel for storklubben Chelsea FC.

Vurdering: CSKA Moskva kommer formentlig til at skulle kæmpe om andenpladsen i gruppen. Det er nok især på hjemmebane, at det russiske hold skal håbe på point, da det kan være vanskeligt at spille i Rusland på grund af de anderledes vejrforhold. Holdet har skuffet i den hjemlige liga, og derfor tror vi, at de må tage til takke med gruppens tredjeplads.

4. Besiktas:

Information: Besiktas blev mestre i Tyrkiet i sidste sæson, og er dermed klar til Champions League. I denne sæson er Besiktas ikke startet overbevisende. En sejr og tre uafgjorte kampe er det blevet til.

Det tyrkiske hold råder over eksplosive angribere i Nihat Kahveci, der blev hentet hjem denne sommer efter syv år i Spanien, Filip Holosko og Bobô. De kan blive farlige våben for holdet, der dog må acceptere, at de langt fra er favoritter i gruppen og nok får det svært.

Derudover kan nævnes spillere som Michael Fink og Fabian Ernst fra Tyskland, der huserer på midtbanen. I målet har man en erfaren herre i form af Rüştü Reçber, hvilket også er vigtigt i disse europæiske kampe.

Vurdering: Flere af navnene på spillerne i Besiktas er velkendte, men alligevel ser det ud til, at det tyrkiske mandskab får det svært i Champions League. Manchester United er store favoritter, og dermed bliver det nok Wolfsburg og CSKA Moskva, som Besiktas skal koncentrere sig om. Vi tror dog, at Besiktas vil vise sig svagest i denne gruppe og ende på sidstepladsen.

Se hele kampprogrammet for gruppe B
_________________________________________________________________________

HVORDAN VURDERER DU GRUPPE B?

DELTAG I DEBATTEN HER!Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu